De Klussenier Mark Raspoort

De Klussenier Mark Raspoort
De Klussenier Mark Raspoort

Heidestraat 29
1971 HK IJmuiden

Dien uw aanvraag in »

+31 255 577489
06 1729 6996
markraspoort@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 60834773

Mijn werk

Even voorstellen

Mijn naam is Mark Raspoort en samen met mijn vrouw en kinderen woon ik in IJmuiden. Woont u in de omgeving Haarlem, Beverwijk of IJmuiden, dan kunt u mij inschakelen voor alle voorkomende werkzaamheden in en rond uw woning.


Nadat ik mijn diploma heb behaald ben ik werkzaam geweest bij verschillende bouwbedrijven in de omgeving van IJmuiden. De laatste jaren was ik werkzaam als dakdekker, daarvoor heb ik altijd in onderhoud en renovatiewerk gedaan aan woningen. Door altijd nieuwsgierig te blijven en door het volgen van verschillende cursussen heb ik mezelf opgewerkt tot allround vakman.

Wanneer u op zoek bent naar een expert op het gebied van timmerwerk, dan bent u bij mij aan het juiste adres. En natuurlijk ook voor alles op gebied van dakbedekking. Daarnaast kunt u bij mij terecht voor het plaatsen van VELUX dakramen, keukens of badkamers of voor een complete zolderverbouwing. Eigenlijk voor alle onderhoud en renovatiewerkzaamheden aan uw woning.

Vanaf de aanvraag tot en met de oplevering en ben ik uw aanspreekpunt. Weet u niet precies wat de mogelijkheden zijn in uw situatie? Ik denk graag met u mee. Vooraf ontvangt u van mij een vrijblijvende offerte en ik reken geen voorrijkosten. Desgewenst verzorg ik het materiaal en natuurlijk sta ik garant voor de deskundige uitvoering van de werkzaamheden.

Neem gerust contact op om te informeren of ik iets voor u kan betekenen of kijk voor meer informatie over mijn klusbedrijf te IJmuiden op www.klusseniermarkraspoort.nl.

Dien uw aanvraag in »

Certificeringen

Uw specialist in IJmuiden voor:

  • Door VELUX erkend als expert voor levering en plaatsing van o.a daglichtssystemen en dakvensters.

Specialisaties

  • Dakwerk
  • Kozijnen plaatsen of renoveren
  • Toilet renoveren of installeren
  • Zolder verbouwen
  • Zonnepanelen installeren

Beoordelingen van klanten

Goed, betrouwbaarM.E. uit Zandvoort
Goede vakman die de gevraagde werkzaamheden zeer goed heeft uitgevoerd. Mark is zeer klantvriendelijk, iemand die ik graag aanraad voor uit te voeren werkzaamheden.J.T uit Haarlem
Een rustige man. Gaat gewoon zijn werk doen zonder ophef. Geeft een hoop gerustheid.H.J. uit IJmuiden
Prettig persoon. Heeft de gevraagde opdracht prima uitgevoerd en was tevens zo aardig om een zeer recent ontstane lekkage te repareren op dezelfde dag.L uit Santpoort-Noord
Heel goed. Hij heeft verstand van zaken!!C. uit IJmuiden

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...